Paul & Joe


PAUL & JOE EyewearIn het voorjaar van 2009 is de Eyewear collectie van PAUL & JOE gelanceerd. De reacties op deze eerste Eyewear collectie in Frankrijk waren overweldigend. PAUL & JOE is niet alleen een belangrijke aanwinst in de modewereld, maar zeker ook voor de optische markt.

De innovatieve, speelse en toch bescheiden ontwerpen van ontwerpster Sophie Mechaly (zie foto) die sinds 1995 haar ontwerpen op de markt brengt. De naam PAUL & JOE is een verwijzing naar de namen van haar twee zoontjes. PAUL & JOE Eyewear onderscheidt zich door unieke details aan de binnenzijde van het montuur aan te brengen waardoor de buitenkant van het montuur een stijlvol, bescheiden en ingetogen karakter uitstraalt. Bescheiden logo gebruik, zeer fraai plaatmateriaal en een geraffineerde pasvorm staan garant voor een perfecte uitstraling.


Little PAUL & JOELittle PAUL & JOE is al geruime tijd zeer succesvol als kinderkleding-merk in het hogere segment. Vanuit de markt is hierdoor een steeds grotere behoefte ontstaan naar bijbehorende kinderbrillen zoals deze eerder te verkrijgen waren voor de dames en heren.

Deze coole, frisse jongens- en meidenmonturen zijn van kleurrijk acetaat en uitgerust met een stevig flex-scharnier. De grotere modellen (schijfmaten 47-49) zijn bovendien uitermate geschikt als tussenmaat en volwassen met een klein gezicht.